Nepieciešams (4 pers.):
- 4 Hanzas Maiznīcas hot dog maizītes
- 4 Vīnes desiņas
- 1 kukurūzas vālīte
- 4 bekona šķēlītes
- Sauja pētersīļu
- 200 g Čederas siers
- 60 ml saldais krējums
- ½ tējkarote sāls
Pagatavošana:
- Iekurina grilu un liek cepties kukurūzas vālītes, kad tās nedaudz apcepušās, noņem no grila un noloba kukurūzu;
- Katliņā silda saldo krējumu un pievieno sarīvētu sieru un sāli, maisa līdz siers izkusis un mērce kļuvusi bieza;
- Uz grila liek cepties desiņas, nelielos gabalos sagrieztas bekona šķēlītes un cep līdz tās gatavas (8-12 min);
- Pētersīļus sakapā, uz grila liek hotdoga maizītes un apcep 1-2 minūtes;
- Hotdoga maizītē liek iekšā desiņu, kukurūzu, bekona gabaliņus, siera mērci, pārber ar pētersīļiem un pasniedz.
Autors: Ir.bene