Gatavošanas laiks: 10 minūtes
Sastāvdaļas:
Porciju skaits: 4 maizites
- 4 Hanzas Maiznīca Bezglutēna Free From Gaišās maizītes
- 120 g vītinātas gaļas, piemēram, prošuto vai Jamon Serrano
- 100 g Salchichón vai salami desas
- 100 g pesto
- saujiņa svaigas rukolas
- 200 g mocarellas siera
- 50 g majonēzes
- 20 ml eļļas no saulē kaltētiem tomātiem
- 30 g sakapātu saulē kaltētu tomātu
- 1 tējkarote sinepju
Pagatavošana:
- Trauciņā sajauc majonēzi, tomātus, eļļu un sinepes.
- Gaišās maizītes pārgriež plakaniski uz pusēm.
- Uz vienas puses uzsmērē saulē kaltēto tomātu majonēzi, uz otras – pesto.
- Uz maizīšu apakšiņām kārto rukolu, prošuto, desu, sieru un otru maizīti.
Receptes autors: Pie galda