Burgeru gatavošana ir pilna eksperimentiem un jaunām idejām!
🍔Visu vasaras sezonu gatavo un izmēģini jaunas burgeru receptes (www.hm.lv/receptes) ar kādu no Hanzas Maiznīcas burgeru maizītēm un dalies ar savām receptēm vai fotogrāfijām!
🍔Neaizmirsti atzīmēt #Hanzasburgeri sociālajās vietnēs Facebook un Instagram vai sūtīt foto mums privāti, lai par Tavu iecienīto recepti uzzinātu arī citi gatavot-mīļi!
Mēs Tev palīdzēsim radīt atmiņām paliekošu vasaru ar gardākajām sastavdaļām Tavai grila sezonai! Kopā ar mūsu vēstnesi Dzintaru Kristovski stāstīsim, kādi ir izcili burgeri noslēpumi, dalīsimies ar šefpavāra cienīgām un izmaksām draudzīgām burgeru receptēm, lai ikviens varētu radīt garšas meistardarbus un baudīt vasaru visā tās krāšņumā!
Tomēr: Vai zini, kas ir mūsu burgeru gatavošanas meistars? Vēlamies iepazīstināt Jūs ar lielisko šefpavāru Dzintaru Kristovski!
Uz doto brīdi Dzintars strādā par radošo šefpavāru restorānā “Barents”, iepriekš strādājis kā šefpavārs “Annas Hotel” (Ekselences top 30 – 2,labākais restorāns 2019, labākais reģionālais restorāns 2019.), restorānā “Valmiermuižas alus”, kā arī bijis Eiropas gastronomijas reģiona vēstnesis.
Pats Dzintars stāsta:
“Mans ceļš virtuvē aizsākās pirms 16 gadiem, vienā no Rīgas ātro uzkodu ēstuvēm. Vārds pa vārdam un solis pa solim un aizraušanās ar kulināriju hobija līmenī pārauga par profesiju un nu jau tas ir kļuvis par dzīvesveidu, kas tiek vadīts tā sauktajā – augstajā virtuvē, taču mīlestība pret ātrajām uzkodām joprojām ir palikusi. Bet! Ja tās gatavo iedziļinoties, tad tās nav nemaz tik ātras un nemaz tik ‘’uzkodas’’. Pareizi un no izmeklētām sastāvdaļām pagatavots burgers ir tikpat kompilcēts un izsmalcināts kā dārga maltīte!”
Tāpēc Hanzas Maiznīca un šefpavārs Dzintars Kristovskis šovasar aicina – VER VAĻĀ SAVU BURGERNĪCU!
#hanzasburgeri