#VerVaļāSavuBurgernīcu!
Klasisks burgers, kam ceptie ķiršu tomātiņi piešķir izsmalcinātību un jauku saldumu, toties Čili majonēze pastiprina burgera garšu.
Nepieciešams (4 personām):
Burgeru kotlete
- 600g rupja maluma muguras filejas maltā gaļa (ieteicamais tauku saturs ~20%)
- Svaigi malti melnie pipari
- Mazliet sāls
Čili majonēze
- 100 ml majonēze
- 2 tējk. čili mērce
Pārējās sastāvdaļas
- 4 Hanzas Maiznīcas burgermaizes
- 15-20 gab. ķirštomāti
- 50g smalcināti ledus salāti
- 50g cepts sarkanais sīpols
- 4 šķēles Čedaras siers
Pagatavošana:
Sajauciet visas sastāvdaļas un izveidojiet četras ap 150g smagas kotletes. Sajauciet majonēzi ar čili mērci. Grilējiet burgeru kotletes un neilgi pirms grilēšanas beigām kotletēm uzlieciet Čedaras siera šķēli tā, lai siers izkustu. Sasmalciniet ledus salātus, apcepiet ķiršu tomātiņus un sīpolus. Pirms burgera kārtošanas un pasniegšanas apgrauzdējiet vai grilējiet maizītes.
#hanzasburgeri