Gatavošanas laiks: 15 minūtes
Sastāvdaļas:
Porciju skaits: 6 maizītes
- 6 šķēles Hanzas Maiznīca Bezglutēna Free From Pilngraudu auzu maizes
- 1 ola
- 50 g piena
- 1 ēdamkarote zeltainā sīrupa
- 3 nelieli āboli
- 1 ēdamkarote medus
- ½ tējkarotes kanēļa
- 100 g sviesta
- 100 g ūdens
- saldējums pasniegšanai
Pagatavošana:
- Plakanā traukā sakuļ olu ar pienu un zeltaino sīrupu.
- Liek iekšā maizītes, un ļauj visam sasūkties.
- Pannā izkausē pusi sviesta, pievieno sagrieztus ābolus, medu un kanēli, maisot apcep 3 minūtes.
- Pievieno ūdeni un sutina vēl 3 minūtes.
- Citā pannā izkausē atlikušo sviestu un cep maizītes aptuveni 3 minūtes no abām pusēm, līdz tās ir zeltainas.
- Pasniedz ar saldējumu.
Receptes autors: Pie galda