Sastāvdaļas:
4 porcijām
- 8 šķēles “Hanzas Maiznīcas” Kuršu sēklas formas maizītes
- 250 g rikotas siera
- 2–3 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta
- 2 ēdamkarotes cukura
- 8 tējkarotes zemeņu ievārījuma
- 2 svaigas marakujas
- 200 g svaigu zemeņu
- 2 ēdamkarotes lobītu pistāciju
Pagatavošana:
- Rikotas sieru samaisa kopā ar bezpiedevu jogurtu un cukuru.
- Zemenēm noņem zaļās daļas, zemenes sagriež četrās daļās.
- Marakuju pārgriež uz pusēm, pistācijas sasmalcina.
- Uz maizes šķēlēm klāj rikotas krēmu, virsū liek ievārījumu un svaigās ogas. Pāri klāj marakujas augļa daļu un pārber ar smalcinātām pistācijām.
Receptes autors: “Pie galda”