#VerVaļāSavuBurgernīcu!
Pagatavo vistas burgeri saldskābajā mērcē ar čilli un paliks siltāk!
Nepieciešams (4 personām):
- 4 Hanzas Maiznīcas burgermaizes
- 400g vistas fileja
- Šķipsna sāls
- Šķipsna čilli pulvera
- 20 ml olīveļļa
- 100g kūpinātais siers
- 2 avokado
- 2 tomāti
- 100g šampinjoni
- 100g saldskābā mērce
Pagatavošana:
- Iekurina grilu vai uzsilda pannu ar olīveļļu, vistas filejas sagriež vertikāli uz pusēm un cep 12-16 minūtes, pārber ar sāli un čilli pulveri, tad pievieno 2 ēdamkarotes saldskābās mērces
- Šampinjonus nomazgā un sagriež šķēlēs, cep uz pannas, kurai uzlieta nedaudz eļļa, pievieno šķipsnu sāls un cep 5-7 minūtes
- Tomātus, avokado un sieru sagriež šķēlītēs
- Burgermaizes nedaudz uzgrauzdē uz grila vai pannas no abām pusēm
- Gatavo burgeri – liek saldskābo mērci uz maizītes, tad vistas fileju, sieru, šampinjonus, tomātus un avokado šķēles, otru maizīti nedaudz iesmērē ar mērci un pasniedz.
#hanzasburgeri
Autors: ir.bene