#VerVaļāSavuBurgernīcu!
Ko vēl vairāk šajā vasarā var vēlēties kā tikko nogatavojušos pirmos siltumnīcas tomātus, garneles maigā diļļu mērcē un nebeidzamas sarunas un smieklus kopā ar draugiem.
Nepieciešams (4 personām):
- 4 Hanzas Maiznīcas burgermaizes
- 500g attīrītas tīģergarneles
- 2 cukini
- 2 ēd.k. sakapātas dilles
- Šķipsna sāls
- Šķipsna pipari
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 4-6 salātlapas
- 1 sarkanais sīpols
- 4 nelieli krāsaini tomāti
- 150 g mocarellas siers
Bazilika pesto:
- 2-3 saujas bazilika lapiņas
- 40ml olīveļļa
- Šķipsna sāls
- ½ daiviņa ķiploka
- 20g Indijas rieksti
Pagatavošana:
- Iekurina grilu, bļodā sajauc olīveļļu, dilles, sāli, piparus pievieno garneles un ripiņās sagrieztu cukini, samaisa un liek uz cepamās panniņas un grilē 10-12 minūtes no abām pusēm
- Tomātus, sīpolu, mocarellas sieru sagriež šķēlītēs
- Blenderī sajauc visas mērces sastāvdaļas
- Burgermaizes nedaudz uzgrauzdē uz grila no abām pusēm
- Gatavo burgeri – liek salātlapu, kabaci, mocarellas sieru, tīģergarneles, tomātu, sīpolu šķēles, pārlej ar mērci un pasniedz. Lai vasarai vasarīgi burgeri!
#hanzasburgeri
Autors: ir.bene