Sastāvdaļas:
2 sendviču maizītēm
- 180 g tunča savā sulā
- 4 nelieli marinēti gurķīši, sagriezti ripiņās
- sula no ½ citrona
- 1 ēdamkarote grieķu jogurta
- 1 selerijas kāts, sakapāts
- 2 lielas Čedaras siera šķēles (vai cits labi kūstošs siers pēc izvēles)
- 2 šķēlītes tomāta
- ½ sakapāta sīpola
- sauja sakapātu lociņu
Pagatavošana:
- Tunci liek lielā bļodā, nolej lieko šķidrumu. Pievieno marinētos gurķīšus, citronu sulu, grieķu jogurtu, sakapātu seleriju, sīpolus un lociņus.
- Visu samaisa, un masu izkārto uz maizītēm. Masai virsū liek siera šķēli un tomāta šķēli. Uzliek otru maizītes pusi un liek cepties cepeškrāsnī 180 ºC temperatūrā aptuveni 5 minūtes, līdz siers sāk kust.