Sastāvdaļas:
- 4 šķēles Kungu tostermaizes
- 1/2 paprikas
- 3 olas
- 50 g siera
- 50 g šķiņķa
Pagatavošana:
- Katrai maizes šķēlei izgriež vidiņu un atstāj rāmīti no garoziņas aptuveni 1 cm biezumā (mīkstumu var izkaltēt un izmantot rīvmaizei).
- Smalkos gabaliņos sagriež papriku un šķiņķi, pievieno saputotām olām. Pievieno smalki sarīvētu sieru.
- Uzkarsē pannu ar taukvielu (vislabāk garšos ar sviestu), uzliek divus maizes rāmīšus. Vidū ielej olu masu un cep aptuveni 1 minūti, līdz ola sarecējusi. Apgriež otrādi un apcep arī no otras puses 1 minūti.
Receptes autors: Pie Galda