#VerVaļāSavuBurgernīcu!
Šis ir īsts gardums makšķerniekiem un zivju mīļotājiem, kā arī tiem, kuri ir pietiekami drosmīgi izmēģināt jaunas garšu variācijas! Foreles vietā var izmantot savu mīļāko zivi, vai to, kuru sanāk noķert!
Nepieciešams (4 personām):
- 4 Hanzas Maiznīcas burgermaizes
- 400g kūpinātas forele
- 1-2 tomāti
- 100g kūstošs siers
- Sauja salātlapu
- šķipsna sāls, pipari
Mērcei:
- 100g majonēze
- 50g skābs krējums
- sāls, pipari – pēc garšas
- 2 ķiploka daiviņas – smalki sakapāta
Pagatavošana:
- Foreli sadala nelielos gabalos, izņem asakas
- Tomātus un sieru sagriež šķēlēs
- Bļodā sajauc visas mērces sastāvdaļas
- Burgermaizes nedaudz uzgrauzdē uz grila vai pannas no abām pusēm
- Gatavo burgeri – liek salātlapas, mērci, foreli, tomāta šķēli, sieru un pasniedz!
#hanzasburgeri
Autors: ir.bene