#VerVaļāSavuBurgernīcu!
Nepieciešams (4 personām):
- 4 Hanzas Maiznīcas burgermaizes
- 4-6 salātlapas
- 4 nelielas bietes
- 500g tīrītas gailenes
- 150 g brī siers
- 2ēd.k. balzamico
- 1 tēj.k. medus
- Sāls, pipari
- 20g izkausēts sviests
Bazilika pesto mērce:
- 2-3 saujas bazilika lapiņas
- Sauja avenes
- 40ml olīveļļa
- Šķipsna sāls
- ½ daiviņa ķiploka
- 10g ciedru rieksti
Pagatavošana:
- Iekurina grilu, gailenes sajauc ar sāli, pipariem un sviestu, liek uz folija panniņas un cepties uz grila, bietes sagriež plānās šķēlītēs, sajauc ar balzamico, medu un liek blakus gailenēm cepties. Cep 15-20 minūtes
- Brī sieru sagriež gabaliņos un liek uz grila pie gailenēm un cep 3-5 minūtes
- Blenderī sajauc visas mērces sastāvdaļas
- Burgermaizes nedaudz uzgrauzdē uz grila no abām pusēm
- Gatavo burgeri – liek salātlapu, bietes, gailenes ar brī sieru un pāri lej mērci.
#hanzasburgeri
Autors:Ir.bene