Sastāvdaļas:
4 porcijām
- 12 šķēles “Tostē ar pilngraudiem” tostermaizes
- 4 olas
- 1 garais gurķis
- 200 g Čedaras kausētā siera
- 250 g rīvēta siera
- 12 tējkarotes krēmsiera pēc izvēles
- 4–6 tējkarotes angļu sinepju
- 2 tomāti
- 4 kupāti
- salātu lapas
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Kārto maizītes uz cepamās pannas. Uzber rīvēto sieru, liek tējkaroti smēriņa un pa virsu Čedaras sieru. Liek cepties 15 minūtes, līdz siers ir izkusis.
- Sagriež gurķi garās strēmeles ar kartupeļu mizojamo. Tomātus sagriež ripiņās.
- Liek cepties olas, lai vidus paliek mīksts. Cep kupātus brūnus.
- Kad maizītes izcepušās, liek kopā bagātīgu sendviču. Pirmajā kārtā gurķa strēmelītes, ola, salātu lapas, tad liek otro maizīti ar sieru uz augšu, kārto sagrieztu kupātu, pāri pārsmērē sinepes, uzliek tomātu šķēlītes, liek virsū trešo maizīti.
Receptes autors: Pie Galda