Sastāvdaļas:
2 maizēm
MARINĒTIEM SĪPOLIEM
- 4 sarkanie sīpoli
- 2 tases ūdens
- 100 g galda etiķa
- 4 ēdamkarotes cukura
- 1 tējkarote sāls
- 2 lauru lapas
- 2 “Hanzas Maiznīcas” Toste rikas
- sviests
- 70 g plāni sagriezta salami
- ½ tējkarotes fenheļa sēklu
- 40 g cietā tipa siera
Pagatavošana:
- Iemarinē sīpolus. Sarkanos sīpolus nomizo, sagriež uz pusēm, tad sašķēlē ļoti plānās pusripiņās. Pagatavo marinādi, kopā sajaucot ūdeni, etiķi, cukuru, sāli un lauru lapas, visu samaisa. Sagrieztos sīpolus liek bļodā, marinādi lej pāri tiem un atstāj iemarinēties uz 1 stundu.
- Uz maizes rikas smērē sviestu, pāri kārto salami, uzber pusi fenheļa sēklu. Pa virsu kārto plāni sagrieztu sieru un 1 ēdamkaroti marinēto sīpolu.
Receptes autors: “Pie Galda”