Gatavošanas laiks: 30 minūtes
Sastāvdaļas:
Porciju skaits: 4 sendviči
- 8 šķēles Hanzas maiznīca Rudzu rikas ar diedzētiem graudiem
- 200 g tofu
- 1 tējkarote medus
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 tējkarote sāls
- ½ tējkarotes paprikas pulvera
- 1 ēdamkarote citronu sulas
- 100 g vegāniskās majonēzes
- 1 neliels tomāts
- 1 neliels gurķis
- saujiņa spinātu
- ½ sarkanā sīpola
Pagatavošana:
- Trauciņā sajauc medu, olīveļļu, citronu sulu, sāli un paprikas pulveri, liek iekšā kubiņos sagrieztu tofu un marinē vismaz 10 minūtes
- Uzkarsē pannu uz vidējas uguns, un cep tofu gabaliņus aptuveni 5 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.
- Uz katras maizītes uzsmērē majonēzi.
- Uz katras maizīšu apakšiņas kārto spinātus, tomātu, gurķi, sarkano sīpolu un tofu.
Receptes autors: Pie galda