Hotdogs, kam neviens neatsaka. Absolūtam baudījumam pasniedz kopā ar frī kartupeļiem!
Sastāvdaļas:
4 porcijām
- 4 GOURMET Hot Dog maizītes
- 400g plucinātas cūkgaļas
- 1 buntīte maurloku (vai citu zaļumu)
- 4 ēd.k. skābā krējuma
Sriračas majonēze
- 1 ēd.k.. Sriračas mērces
- 50g majonēzes
Fenheļa salāti
- 1 svaigs fenhelis
- 1 ābols
- Majonēze
- 1 ēd.k. ābolu vīna etiķa (vai jebkura cita etiķa)
- Sāls
- Pipari
Pagatavošana:
Rūpīgi sajauc Sriračas majonēzes sastāvdaļas.
Sagriez fenheli un ābolu šaurās sloksnītēs, pievieno etiķi, sāli, piparus, majonēzi un sajauc.
Uzklāj Sriračas majonēzi abām maizītes pusēm, dāsni papildini ar plucināto cūkgaļu, kam virsū uzliec fenheļa salātus, tad pārkaisi maurlociņus un uzliec skābo krējumu. Apvieno abas pusītes un kod neatvairāmajā hotdogā!
Dalies ar savu garšas meistardarbu sociālajos tīklos un atzīmē, ka esi īsts #hotdogists!